top of page

Bioresonantie

Bioresonantie gebruikt elektrodermale sensoren om de galvanische huidweerstand (Galvanic Skin Resistance – GSR) te meten, die ook bekend staat als de elektrodermale reactie (EDR). GSR meet lichte elektrische impulsen op het huidoppervlak die veranderen in functie van de vochtigheidsgraad. De vochtigheidsgraad van de huid verandert in functie van het stress- of ontspanningsniveau van het lichaam. Er bestaat een directe relatie tussen de activiteit in het sympathisch zenuwstelsel en emotionele opwinding. GSR is zo gevoelig dat het zelfs fluctuaties in onze emotionele toestand kan meten.

Bioresonantie-instrumenten meten spieractiviteit, huidtemperatuur, elektrodermale activiteit (de activiteit van de zweetklieren), ademhaling, hartslag, hartslagvariatie, bloeddruk, elektrische breinactiviteit en bloeddoorstroming. Er bestaan vele types biofeedback: GSR, EEG, CAT scan, MRI, etc. Deze technologieën zijn in staat om de analoge elektrische signalen van het lichaam op te vangen en deze signalen door middel van complexe algoritmische software te vertalen naar zinvolle informatie, die door een technicus kan ontcijferd worden.

De analyse gebeurt met SCIO welke meet waar en waardoor jouw lichaam vandaag energetisch verstoord is en hij zal deze storingen energetisch behandelen. SCIO vervangt geen medische analysen of het oordeel van een arts. Het resultaat geldt niet als medisch attest. Functionele bloed- of Fidlab Health analysen kunnen inzicht geven in fysiologische processen die mogelijks niet meer optimaal verlopen.

Hierdoor krijg je een totaalbeeld van het energetisch functioneren van je lichaam waarna we samen bekijken wat er nodig is om je gezondheid te verbeteren en te optimaliseren.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Jouw EDR wordt gemeten op meer dan 12000 indicatoren. Dit zijn frequenties van vitaminen, mineralen, eiwitten, toxines, pathogenen, meridianen, …

  2. Aan de hand van deze reacties kijken we dieper naar onderliggende (verstoorde) systemen.

  3. Je krijgt advies op maat: zowel voeding, levensstijl-aanpassingen, suppletie.

Bron: QuantumTech  bvba

bottom of page