top of page
Wie is ze?
Verandering

Tinne (°1983), gehuwd met Nico en mama van drie (b)engels, studeerde verpleegkunde - optie psychiatrie - aan de Hogeschool Odisee. In 2016 studeerde ze met grote onderscheiding af. Ze werkt als freelance verpleegkundige voor SgS Health & Science op de dienst klinisch patiëntenonderzoek & sinds september 2023 als spoedverpleegkundige in    AZ Monica te Deurne.

Tijdens haar opleiding maakte ze kennis met holistische geneeskunde en ontdekte zo dat het symptoom zelden het échte probleem is. Holistische geneeskunde waarin het hele wezen - lichaam, geest & ziel - met elkaar verbonden is in ziekte en gezondheid, geeft ruimte voor verschillende behandelmethoden op maat van de persoon.

Tinne haar sterke passie om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar wel-zijn, maakt dat ze zich bijschoolde tot orthomoleculair therapeut, zich bioresonantie volgens Paul Schmidt eigen maakte, voortdurend aan zelfstudie in klassieke en complementaire geneeskunde doet en vanaf september 2019 een postgraduaat tot Yoga Teacher volgt.

Ze verwijst voor esthetische therapie door naar Liesbeth Aelbrecht (Simple.com) en voor complexere medische begeleidingen naar verschillende artsen..

Specialiteiten

Spijsverteringsproblemen

Vermoeidheid

Toxische belasting

Hormonale gezondheid

Gewichtsverlies

Stress

bottom of page