top of page

Drijfveer

Gezondheid is een recht dat iedereen toekomt, maar niet iedereen bereikt. Omdat ik zelf door een burn-out, - alsook stress geassocieerd vermoeidheidssyndroom- op zoek ging naar hoe ik mijn lichaam kon helpen- emotioneel, fysiek, spiritueel - ontdekte ik dat je met de juiste begeleiding en coaching op maat je eigen zelf helend vermogen kon versterken. Zodra ik tijd nam om mezelf écht te leren kennen, tekorten vast te stellen en te voelen wat ik nodig had en waar de échte oorzaak zat, verrichtte mijn lichaam wonderen.

Ik herstelde op een jaar tijd, mét behulp van yoga, loopbaancoaching, meditatie, specifieke supplementen, de nodige rust, biopunctuur - d.i. inspuitingen met kruiden - en zonder "klassieke" medicatie en sta nu dichter bij mezelf dan ooit tevoren. Ik geloof dat optimale omstandigheden kunnen leiden tot optimale gezondheid. Dat heb ik zelf ervaren.

Ziek zijn in al zijn vormen is een uitnodiging om naar je lichaam te luisteren, te helen, te groeien. Het is ook een plaats waar indien nodig klassieke geneeskunde hand in hand gaat met complementaire zorg. Een open fractuur heelt immers niet met gezonde voeding of supplementen alleen. Ze kunnen het proces wél sterk ondersteunen.

Mijn ervaring en studies overtuigden me ervan jou te kunnen helpen en te leren wat jouw lichaam kan en nodig heeft, zodat je zelf terug de controle krijgt. Samen gaan we op zoek naar datgene wat juist werkt voor jou voor een leven lang gezondheid. Dat is holistische zorg op maat !

Als coach kan ik je begeleiden naar een nieuwe start, op weg naar JOUW ultieme doel, op weg naar JOUW nieuwe toekomst.

Natural forces within us are the true healers of disease

 - Hippocrates

koperen klok

 

Healing is a matter of time,

                 but it is sometimes also

                          a matter of opportunity...

                                            - Hippocrates

bottom of page